Špecializácia advokáta

Špecializácia advokáta je obdobná ako špecializácia u lekára. Ak máte problémy s okom, môžete ísť za lekárom očným alebo aj iným lekárom (napr. gynekológom). Obaja sú lekármi, lebo vyštudovali medicínu, ale primár očného Vám pravdepodobne pomôže viac, ako primár na gynekologickom oddelení. Podobne je to aj u právnikov. Nie každý vie všetko a nie každý sa všetkému venuje. Ja ako advokát sa vyznám veľmi dobre v niektorých oblastiach práva a na tieto oblasti sa aj zameriavam. Nie som dokonalý, čas beží míľovými krokmi a preto sa snažím robiť a špecializovať na právne veci, ktoré ma zaujímajú a v ktorých mám viac ako pätnásťročnú odbornú praxi a skúsenosti.

Právnici, ktorí Vám tvrdia, že vedia všetko a vyznajú sa vo všetkých právnych oblastiach Vám asi klamú. Ja klamárom nie som a preto Vám vopred hovorím, že sa venujem najmä oblastiam môjho právneho záujmu. V opačnom prípade Vás s Vašim problémom odporúčim na niektorého z mojich kolegov advokátov.

V prípade, že máte pocit nedostatočného objasnenia záležitosti môjho fungovania ako advokáta, neváhajte mňa kontaktovať na telefón: + 421 911 177 007 (Slovensko), resp. aj WhatsApp, Signal, Telegram, Viber alebo emailom na: advokat@gurtler.sk, aby ste sa rozhodli, či moje právne poradenstvo využijete alebo aj nie.

Pred prvým osobným stretnutím, resp. pred začatím riešenia Vášho problému, kauzy a pod.  je potrebné vyplniť a zaslať späť vyplnený klientský formulár, ktorý Vám na požiadanie zašlem emailom.